Κόστος απόφραξης

Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ – ΒΟΥΛΑ είναι στο πλευρό των κατοίκων και των επιχειρηματιών, για κάθε ανάγκη απόφραξης που προκύπτει στην περιοχή σας. Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα, τα οποία έχουμε προσαρμόσει κατάλληλα στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης που περνάμε. Πρώτη μας μέριμνα, η οικονομική εξυπηρέτηση των πελατών μας στη Βούλα, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική! Απευθυνόμαστε σε ιδιοκτήτες μονοκατοικιών ή διαμερισμάτων, σε διαχειριστές πολυκατοικιών και σε επιχειρηματίες που θέλουν να εκτελέσουν έκτακτες ή προληπτικές εργασίες στις αποχετεύσεις του κτιρίου τους. Προκαλούμε οποιαδήποτε σύγκριση τιμών με άλλες εταιρίες αποφράξεων στα Προάστια της Αθήνας!

Η εταιρία αποφράξεών μας στα Νότια Προάστια της Αθήνας, είναι η πρώτη επιλογή των κατοίκων της Βούλας για τα φραγμένα φρεάτια και για τους βόθρους, για τις βουλωμένες σωληνώσεις και για τα πλημμυρισμένα υπόγεια της περιοχής. Διαθέτουμε ικανό στόλο αποφρακτικών μηχανημάτων και παρεμβαίνουμε έγκαιρα σε κάθε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με άρτιες υπηρεσίες, που παρέχουμε σε πολύ χαμηλό κόστος απόφραξης.

Επικοινωνήστε άμεσα με τους συνεργάτες της εταιρίας μας, και θα σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα συντήρησης ή απόφραξης χαμηλού κόστους που προσφέρουμε, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του αποχετευτικού σας δικτύου ή των σωληνώσεων της εγκατάστασής σας.

Ιδιαίτερα για τα παλιά κτήρια στην Βούλα, εκεί όπου το αποχετευτικό σύστημα είναι πολύ πιο ευάλωτο λόγω της παλαιότητάς του, συνιστούμε και υλοποιούμε συστηματική συντήρηση της λειτουργίας του. Οι συχνές όμως τεχνικές παρεμβάσεις σε πεπαλαιωμένο εξοπλισμό συνήθως εκτοξεύουν το κόστος της συντήρησης του, ωστόσο οι «Αποφράξεις – Βούλα» προτείνουν λύσεις σε πολύ χαμηλές τιμές. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση και όλη τη σειρά προληπτικών εργασιών στις παλιές αποχετεύσεις, θέτοντας στην υπηρεσία σας το πεπειραμένο συνεργείο μας και τα ισχυρά αποφρακτικά μηχανήματα (μηχάνημα υδροβολής, πιεστικό μηχάνημα). Εμπιστευτείτε σήμερα τις πιο φθηνές αποφράξεις στα Νότια Προάστια!

Εκτός από την απόφραξη βόθρων και από την άντληση υδάτων σε πλημμύρες, προσφέρουμε λύσεις και για μικρότερης κλίμακας βουλώματα, πάντα σε πολύ καλές τιμές. Ξεβουλώνουμε αποτελεσματικά τα σιφόνια, τις λεκάνες, και τους νεροχύτες σας στην περιοχή της Βούλας. Χρησιμοποιούμε πανίσχυρα αποφρακτικά υγρά, και τεχνικές στις οποίες εξειδικεύονται οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας.

Σχετικά με τις τεχνικές εργασίες στο δίκτυο των σωληνώσεων, το κόστος απόφραξης και συντήρησής τους σε εμάς είναι πολύ χαμηλό, συγκριτικά το υψηλών προδιαγραφών επίπεδο των μεθόδων που εφαρμόζουμε. Χρησιμοποιούμε βιντεοκάμερας υψηλής ευκρίνειας, για να καταγράψουμε την υφιστάμενη κατάσταση στο εσωτερικό των σωλήνων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία καταλαβαίνουμε ποια αποφρακτικά εργαλεία και μέσα θα πρέπει να εφαρμόσουμε, για τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Είμαστε η πρώτη επιλογή των πολιτών του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και αυτό το χρωστάμε αφενός στις πολύ χαμηλές τιμές μας, αφετέρου στην ποιότητα των μεθόδων μας. Εμπιστευτείτε σήμερα τις «Αποφράξεις – Βούλα», για αποφράξεις στις φθηνότερες τιμές όλης της Αττικής!